Prof. habil. dr. Konstantino Jakovlevo‐Mateckio monografija „Miesto kraštovaizdžio architektūra”: I tomas „Miesto kraštovaizdžio architektūros raida ir teorijos pagrindai” - Januškevičius, Laimutis (Journal of Environmental Engineering and Landscape Management, 2010)
Book „Miesto kraštovaizdžio architektūra” review. Journal of Environmental Engineering and Landscape Management", 18(1), pp. Ia-Ib. First Published Online: 14 Oct 2010