Analysis of heating maintenance parameters using the matrix method - Koczyk, Halina (Journal of Civil Engineering and Management, 1996)
Šildymo parametrų analizė, naudojanti matricų metodą Straipsnyje nagrinėjama, kaip taikyti matricų melodą šilumos perdavimo modeliui sukurti tokiems šildomiems namams, kurie susideda iš skirtingos paskirties ir naudojimo patalpų. Pasiūlytas būdas, kaip skaičiuoti šildymo parametrus. Jis reikalingas norint taupiai eksploatuoti šildymo sistemą ir iš anksto paskaičiuoti išlaidas. Pateikiami pavyzdiniai šildymo reikalavimų rezultatai klimatinėms Poznanės sąjygoms (pagal lyginamąjį šildymo sezoną). First Published Online: 26 Jul 2012