Fuzzy two-person games for technical decisions - Peldschus, Friedel (Journal of Civil Engineering and Management, 1996)
Neraiškieji dviejų asmenų žaidimai dėl techninių sprendimų priėmimo Nagrinėjami neraiškieji dviejų asmenų žaidimai dėl techninių sprendimų priėmimo. Iš pradžių analizuojami klasikiniai matriciniai žaidimai, po to neraiškiosios aibės. Taip pat nagrinėjami neraiškieji matriciniai žaidimai. Atlikus šių metodų analizę, buvo pateiktos išvados. Pabrėžta, kad pasiūlytas metodas atveria naujas galimybes sprendžiant visą, eilç praktinių inžinerinių, ekonominių, investicinių ir kitų uždavinių. First Published Online: 26 Jul 2012