Žvelgiant į daugiabučių funkcinės struktūros raidą Lietuvoje - Drėmaitė, Marija (Journal of Architecture and Urbanism, 2012)
Book “Žvelgiant į daugiabučių funkcinės struktūros raidą Lietuvoje” review. Journal of Architecture and Urbanism, 36(3), pp. 242-243.