Lietuvos sovietinio laikotarpio architektūra – vis savesnė ir įdomesnė - Juocevičiūtė, Eglė (Journal of Architecture and Urbanism, 2012)
Book “Lietuvos sovietinio laikotarpio architektūra – vis savesnė ir įdomesnė” review. Journal of Architecture and Urbanism, 36(3), pp. 239-241.